Előfizetői tartalom

Áll a bál a kiszivárgott német hangfelvétel miatt: Moszkva már Németország „nácítlanításáról” beszél

Portfolio
Tovább bonyolódik annak a német hangfelvételnek az ügye, amelyen két német tiszt beszélget a Krími híd felrobbantásának tervéről. Hétfőn megszólalt Dmitrij Peszkov, a Kreml, illetve Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője, aki azt mondta, az események azt mutatják, hogy Németországot nem „nácítlanították” eléggé.

A március 1-jén a TASZSZ hírügynökség és Margarita Szimonján, az RT (volt Russia Today) főszerkesztője által kiszivárogtatott hangfelvételen a német légierő két tisztje a német Taurus rakéták Ukrajnába szállításáról, illetve egy a Krími hídra mérendő esetleges rakétacsapásról beszélgetett. Boris Pistorius német védelmi miniszter vasárnap azt mondta, a hangfelvétel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés