Előfizetői tartalom

Éles bírálatot fogalmazott meg Magyarországgal és Szlovákiával szemben a lengyel miniszterelnök

Portfolio
Donald Tusk lengyel miniszterelnök erőteljes bírálatot fogalmazott meg Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel, illetve Juraj Blanár szlovák külügyminiszterrel szemben, amiért pénteken, Alekszej Navalnij orosz ellenzéki vezető temetésének napján Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel találkoztak a törökországi Antalyában – írja az AP News.

Tusk szerint a Lavrovval való találkozás Navalnij temetésének napján nem csak a jó vagy a rossz ízlés kifejezése. A lengyel miniszterelnök azt mondta, a Lavrovval való közös étkezés csak egy újabb olyan jelzés a magyar kormánytól, amelyet erkölcsi és politikai okokból nehezünkre esik elfogadni. Tusk hozzátette: A pozsonyi és a budapesti kollégák ismét bebizonyították...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés