Előfizetői tartalom

Kemény felszólítást kapott Izrael a legszorosabb szövetségesétől

Portfolio
Kamala Harris amerikai alelnök arra hívta fel a figyelmet vasárnapi beszédében, hogy a Gázai övezetben éheznek az emberek, ezért Izraelt a humanitárius segély áramlásának elősegítésére szólította fel. Az alelnök azt is hozzátette, hogy azonnali tűzszünetre van szükség legalább a következő hat hétre, amely az izraeli túszok kiszabadítását is lehetővé tenné.

Bár múlt héten Joe Biden amerikai elnök arról beszélt, hogy az Izrael és a Hamász közti tűzszünetről a március 11-én kezdődő ramadán időszakára várhatóan megegyezés születik, egyelőre nem jutottak dűlőre a felek. Kamala Harris, Biden alelnöke eközben Alabamában egy polgárjogi megemlékezésen tartott felszólalásában gyakorolt nyomást a tárgyaló felekre - számol...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés