Előfizetői tartalom

Kutyaszorítóban az ukrán állam: bárhogy döntenek, az nagyon fájdalmas lesz

Portfolio
Az ukrán kormányfő szerint a hadsereg finanszírozásához nyolc adófizetőre van szükség egy katonára, ami több, mint amit korábban az elnök említett. Kijev egyszerre néz szembe gazdasági és mozgósítási kihívásokkal, miközben igyekszik fenntartani a haderejét és az ország működőképességét - tudósított a Kyiv Independent.

Denisz Smihal, Ukrajna miniszterelnöke egy március 4-i sajtótájékoztatón kijelentette, hogy az ország hadseregének finanszírozásához nyolc adófizető szükséges minden egyes katonára. A megállapítás több adófizetővel számol, mint amit Volodimir Zelenszkij elnök egy korábbi, 2023. december 19-i eseményen említett. Az ukrán elnök akkor azt mondta, hat adófizetőre van szükség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés