Előfizetői tartalom

Biden és Trump népszerűségéről készült felmérés Magyarországon, ezek az eredmények

MTI
A magyarok abszolút többsége szerint hazánk Trump győzelmével járna jobban az Amerikai Egyesült Államok novemberben esedékes elnökválasztásán. Egy új felmérés szerint a kormánypárti szavazók körében elsöprő Trump elnök támogatottsága, miközben az ellenzéki választók 48 százaléka szerint Joe Biden újabb elnöki ciklusa tenne jobbat Magyarországnak - olvasható a Real-PR 93 legfrissebb felmérésében, amelyről kedden tájékoztatták az MTI-t.

A debreceni székhelyű, állami cégekkel és a kormánypárttal is szorosan együttműködő közvélemény-kutató közleménye emlékeztetett, hogy Donald Trump republikánus és Joe Biden demokrata elnökjelölt indulása a legvalószínűbb az Egyesült Államok elnöki székéért a november 5-én esedékes választásokon. Megjegyezték, hogy az amerikai elnök személye békeidőben is fontos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés