Előfizetői tartalom

Trump bőszen ünnepel, de a győzelme nem érdekli a demokratákat

Portfolio
Donald Trump volt amerikai elnök megköszönte és megdicsérte a Legfelsőbb Bíróság munkáját, miután a bírói testület úgy határozott, hogy alkotmányellenesen született az a bírói döntés Coloradóban, amely szerint el kellett volna távolítani a volt elnököt az állami szavazólapokról a 2021. január 6-i capitoliumi ostromban játszott szerepe miatt. A demokraták egyik kampánystratégája közben azt nyilatkozta, hogy a Biden-kampányt "nem igazán érdekli" az ítélet.

Donald Trump a közösségi oldalán kezdetben "Amerika számára nagy győzelem"-nek nevezte a Legfelsőbb Bíróság azon tegnapi döntését, amely értelmében szerepelnie kell az elnökválasztási szavazólapokon, mivel a coloradói bíróság korábbi, kizárásról szóló ítélete alkotmányellenes volt. A volt elnök ezután hosszabban is megszólalt, és kiemelte, hogy szerinte az ellenfele...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés