Előfizetői tartalom

Felfedték Kijevben, hogy nézhet ki egy NATO elleni orosz támadás

Portfolio
Ahogy sok szakértő nem akarta elhinni, hogy Oroszország meg akarja támadni Ukrajnát 2022-ben, most ehhez hasonlóan illúziókban ringatják magukat azzal kapcsolatosan, hogy Oroszország nem akarja megtámadni a NATO-t – írja közel 600 ezer követővel rendelkező X-oldalán Anton Gerascsenkó, az ukrán külügyminiszter tanácsadója.

Gerascsenkó úgy látja, Oroszország számára teljesen világos, hogy a NATO minden áron el akarja kerülni a háborút, az orosz lakosság viszont felkészült az eszkalációra, sőt, még egy nukleáris háborúra is. Hozzáteszi: Oroszországnak nincs meg a képessége arra, hogy egy átfogó, hagyományos háborút folytasson a NATO ellen, viszont egy kisebb konfliktust indíthat, illetve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés