Előfizetői tartalom

Súlyos vád Kijevből: egy NATO-tagállam vezetőjével együtt likvidálta volna Oroszország Zelenszkijt

Portfolio
Szerdán éppen akkor érte több halálos áldozatot követelő orosz rakétatámadás a fekete-tengeri Odessza városát, amikor Volodimir Zelenszkij ukrán elnök Kiriákosz Micotákisz görög miniszterelnökkel találkozott ott. Ihor Zsovkva ukrán elnöki tanácsadó szerint nem kizárható, hogy az oroszok célzottan likvidálni akarták az ukrán elnököt és/vagy vendégét – írja a Sky News.

Tényleg kevesebb mint 500 méterre volt tőlünk. Mi volt ez? Nem lehet kizárni, hogy az én elnököm küldöttsége vagy a külföldi vendégek küldöttsége volt a célpontja – mondta Zsovkva csütörtökön. Az orosz védelmi minisztérium szerint egy olyan hangárt támadtak, amely ukrán tengeri drónoknak adott helyet, hozzátéve, hogy „a célt elérték”. Zsovkva szerint a ballisztikus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés