FONTOS A náci Németország példája kísérti Európát - Ukrajna messze van a vereségtől
 
Előfizetői tartalom

Eljött a végső búcsú ideje: visszavonul a Brexitbe belebukott brit nagyágyú

Portfolio
Theresa May volt brit miniszterelnök bejelentette pénteken, hogy nem fog újraindulni a következő parlamenti választáson. May ezzel véget vet 27 éves parlamenti pályafutásának, amelyből hármat miniszterelnökként töltött. Kormányzása elsősorban a Konzervatív Párton belüli, a Brexit mikéntjéről szóló vérig menő vitákról marad emlékezetes, amibe végül bele is bukott.

Theresa May korábbi brit miniszterelnök és belügyminiszter befejezi alsóházi képviselői karrierjét, és nem indul újra a következő parlamenti választáson a maidenheadi körzetben - írja a Reuters. A 67 éves May a legutóbbi politikus a Konzervatív Párt évtizedes tapasztalattal rendelkező képviselői közül, aki jelezte, hogy az idei választások alkalmával távozik a parlamentből....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés