Előfizetői tartalom

Leszedték az ukránok az orosz drónok bő felét éjszaka, három frontszakaszon haladnak előre az oroszok

MTI
Az Oroszország által indított huszonöt drónból tizenötöt lelőtt az ukrán légierő a dél-ukrajnai Odessza megyében az éjszaka folyamán, és találat ért egy infrastrukturális létesítményt - közölte hétfőn az ukrán hadsereg és regionális vezetők. Közben az orosz védelmi tárca hétfőn arról számolt be, hogy a donyecki, az avgyijivkai és a herszoni frontszakaszon előretörtek, illetve heves harcok voltak.

Ukrajnai beszámolók Az ukrán hadsereg közleménye szerint tíz Sahíd típusú rakétát az odesszai kikötő felett semmisítettek meg. "Újabb tömeges éjszakai dróntámadást hajtottak végre az oroszok Odessza megyében. A harcok legalább másfél órán át tartottak" - közölte Oleh Kiper, Odessza megye állami közigazgatásának vezetője. A légierő egységei bonyolult művelet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés