Előfizetői tartalom

Már szinte biztos: Trump-Biden visszavágó lesz, de ennek sokan nem örülnek

Portfolio
Ma további államokkal folytatódik az amerikai előválasztás mind a demokrata, mind a republikánus oldalon, így a hivatalos elnökjelöltté válástól jelenleg karnyújtásnyira lévő Joe Biden és Donald Trump ugyanazon a napon biztosíthatják be pártjuk támogatását. Bár a két politikus jóformán végig akadály nélkül haladt a győzelem felé, az amerikaiak nagy része egyáltalán nem örül a 2020-as választás újbóli lejátszásának.

Joe Biden hivalatban lévő elnök és republikánus elődje, Donald Trump a mai napon elegendő delegáltat szerezhet ahhoz, hogy pártjaik jelöltségét megszerezzék, ezáltal holnap hivatalosan is elindulhat az amerikai elnökválasztások történetének közel 70 év utáni első visszavágója. Négy államban tartanak ma előválasztást, köztük a csatatérállam Georgiában, ahol Trumpnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés