Előfizetői tartalom

Tankok törtek be Oroszországba, ukrán dróntámadás után két olajfinomító lángokban áll – Háborús híreink kedden

Portfolio
Keddre virradó éjjel Ukrajna több tucat drónnal támadhatta Oroszországot. Orosz jelentések szerint a légvédelem 25 pilóta nélküli repülőgépet lőtt le. Két helyen ugyanakkor célt érhettek a drónok, ugyanis Nyizsnyij Novgorodban és Orjolban is lángol egy-egy olajfinomító. Három ukránpárti, orosz ellenzéki harcosokból álló fegyveres alakulat tört be ma Oroszország Belgorod és Kurszk régióiba. Az összehangolt akcióban a Szabad Oroszország Légió, az Orosz Önkéntes Hadtest és a Szibériai Zászlóalj vesz részt.

2024. március 12. 19:54 Megosztás Az Európai Unió meghosszabbította az Oroszország elleni szankciókat Az uniós tagállamok kormányait tömörítő tanács kedden további hat hónappal, egészen szeptember 15-ig meghosszabbította az Ukrajna területi egységének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés