Előfizetői tartalom

Tömeges felmondások a hatalomátvétel árnyékában: darálni kezdett a Trump-gépezet

Portfolio
Miután tegnap hivatalosan is átvette a Republikánus Nemzeti Bizottság vezetését Donald Trump két szövetségese – köztük fiának a felesége –, több tucat embert bocsátottak el a párt országos testületétől. A Politico beszámolója "vérfürdőnek" nevezi a tömeges leépítést, ami jól példázza a hamarosan hivatalosan is elnökjelöltté avanzsáló Trump befolyását a párton belül.

A republikánusok várható elnökjelöltje, Donald Trump által felállított vezetőség megkezdte több tucatnyi tisztségviselő menesztését a Republikánus Nemzeti Bizottságban (RNC) - közölte két, a Trump-kampányhoz és bizottsághoz közel álló személy a Politicóval. A várakozások szerint több mint 60 alkalmazottat bocsátanak el, akik a politikai, kommunikációs és adatszolgáltatási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés