Előfizetői tartalom

Nagy durranásra készül Európa egyik legerősebb hadereje, árgus szemekkel figyel a lakosság

Portfolio
Eva Högl, a német Szociáldemokrata Párt politikusa tegnap örömét fejezte ki aziránt, hogy a sorkatonaságról szóló vita egyre nagyobb lendületet vesz Németországban. A Boris Pistorius vezette védelmi minisztérium április 1-ig dolgozza ki a német sorkatonasági modellt, amelyhez a jelenlegi svéd rendszer szolgál példaként. A sorkatonaság témájának erősödését a médiavisszhangokon kívül a német lakosság internetes keresései is jól mutatják.

Sorkatonaság Németországban Ahogyan arról beszámoltunk, Boris Pistorius német védelmi miniszer 2025-re visszahozná a kötelező katonai szolgálatot Németországban, amelyhez a jelenlegi svéd rendszer szolgálna példaként. A német sorkatonasági modell kidolgozására április 1-ig kapott határidőt a minisztérium. Svédországban 2017 óta van kötelező katonai szolgálat, amely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés