Előfizetői tartalom

Rettenetes terv szivárgott ki: ijesztő lépésre készülhet Putyin a győzelme után

Portfolio
A Cyber Resistance aktivistái feltárták Vjacseszlav Volodin, az orosz Állami Duma elnökének Vlagyimir Putyin elnökhöz írt levelét, amelyben az oroszországi elnökválasztás utáni intézkedésekre tesz javaslatot. A dokumentum az Orosz Tudományos Akadémia elméletén alapul, amely a rendszer diktatórikus átalakítását, és a "belső feszültségek külföldön történő levezetését" javasolja. Putyin egyetértését fejezte ki a javaslattal, úgy küldte vissza Volodinnak - tudósított az Ukrajinszka Pravda.

Az ukrán Cyber Resistance csoport aktivistái megszerezték és nyilvánosságra hozták Vjacseszlav Volodin, az orosz Állami Duma elnökének Vlagyimir Putyin orosz elnöknek írt levelét. Ebben Volodin egy öt pontos javaslatcsomagot tárt a regnáló orosz elnök elé, amelyben javaslatot tesz az állami irányítás átalakítására, abban az esetben, ha Vlagyimir Putyin megnyeri a választásokat....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés