Előfizetői tartalom

Van egy ember, aki bezavarhat még a Trump-Biden csatába: hamarosan már az alelnöke is megvan

Portfolio
Robert F. Kennedy Jr. független elnökjelölt megnevezte, hogy ki lehet potenciális alelnökjelöltje a 2024-es amerikai elnökválasztáson. John F. Kennedy korábbi amerikai elnök unokaöccse nem hagyományos alelnököket képzelt el maga mellé: egy amerikaifutballistát vagy egy birkózóból lett politikust tekint esélyesnek a pozícióra.

Többek között Aaron Rodgers amerikaifutballista irányító és Jesse Ventura színész, volt birkózó, Minnesota állam 1999 és 2003 közötti kormányzója szerepel Robert F. Kennedy Jr. lehetséges alelnökjelölteket felsorakoztató listáján – közölte a '60-as években meggyilkolt Kennedy elnök unokaöccse a BBC szerint. A kampány illetékesei azt nem erősítették meg, hogy kik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés