Előfizetői tartalom

Betiltottak egy pártot Irakban

MTI
Az iraki nemzetbiztonsági tanács úgy döntött, hogy a Kurdisztáni Munkáspártot (PKK) mostantól "tiltott szervezetnek" tekintik Irakban, Törökország üdvözölte lépést - jelentette be az iraki külügyminisztérium pénteken, azt követően, hogy Hakan Fidan török külügyminiszter, Jaszar Guler védelmi miniszter és Ibrahim Kalin, a török Nemzeti Hírszerző Szervezet igazgatója a terrorizmus elleni küzdelemről tárgyalásokat folytatott Bagdadban Fuád Huszein iraki külügyminiszterrel és az ország vezető biztonsági tisztviselőivel.

Megvitatták Recep Tayyip Erdogan török elnök tervezett bagdadi látogatásának előkészületeit is, ez áprilisban, a ramadán böjti hónap befejeződése után várható. A török védelmi minisztérium közlése szerint a török hadsereg tisztviselői nemrégiben megbeszéléseket folytattak iraki kollégáikkal a civilek biztonságának növelésére irányuló intézkedésekről is abban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés