Előfizetői tartalom

Folyik az orosz választás, beszóltak Putyinnak, Macron csapatokat küldene a frontra - Háborús híreink pénteken

Portfolio
Az orosz megszállók egy nap alatt 14 rakéta- és 103 légicsapást mértek Ukrajna területére - derül ki az orosz invázióról csütörtökön 18 órakor az Ukrán Fegyveres Erők vezérkarának Facebook-oldalán közzétett jelentésből. Közben elkezdődött a három napos orosz elnökválasztás - gunyoros üzenetében Charles Michel, az Európai Tanács elnöke máris "gratulált" Vlagyimir Putyinnak a nagyarányú győzelméhez. Emmanuel Macron francia elnök megerősítette, hogy akár csapatokat küldene Ukrajnába, dacolva ezzel Németország ellenkező álláspontjával.

2024. március 15. 19:45 Megosztás Keményen nekiment Orbán Viktornak az amerikai nagykövet David Pressman, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete éles kritikával illette Magyarország Amerika-ellenes hozzáállását és az Oroszországgal való...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés