Előfizetői tartalom

Netanjahu szerint a világ békét akar kényszeríteni Izraelre

Portfolio
Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök vasárnapi kormányülésén keményen visszautasította a nemzetközi közösség által állított vádakat, miszerint az izraeli hadsereg (IDF), a kormány és ő maga hamis okokból tartja fenn a gázai háborút. Valamint egy újabb akciót lebegtetett meg a gázai Rafah ellen. Eközben Olaf Scholz német kancellár szerint egy Rafah elleni támadás nehezítené a békekötést.

Az izraeli miniszterelnök szerint a nemzetközi közösség megpróbálja rákényszeríteni Izraelt a gázai konfliktus leállítására, és ezzel párhuzamosan a választások előrehozására törekszik. "A háború kezdete óta két fronton harcolunk - katonai és politikai fronton. Politikai téren sikerült példátlan módon kitartanunk öt hónapon keresztül. De most a nemzetközi nyomás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés