Úgy néz ki, elbukja Donald Trump ingatlanbirodalmának ékkövét
Globál

Úgy néz ki, elbukja Donald Trump ingatlanbirodalmának ékkövét

Portfolio
Hétfőn lejár a határidő, hogy Donald Trump kifizesse a New York-i ügyészség által kiszabott 454 millió dolláros pénzbüntetést, mivel nem tud fizetni, nem talált kezest és nem akar csődöt jelenteni az elnökválasztási kampány miatt, valószínűleg engedi majd, hogy a hatóságok lefoglalják ingatlanjait, köztük a nevét viselő Trump Towert – írja a New York Post.

A republikánus kötődésű lap azt írja bennfentesekkel folytatott beszélgetések alapján: Donald Trump nem tud fizetni, de nem akar csődöt jelenteni, mert ez bezavarhat az elnökválasztási kampányába. Inkább engedi, hogy lefoglalja ingatlanjait az ügyészség, teljesítve ezzel a 454 millió dollárnyi kiszabott pénzbüntetés behajtását.

A lap információi szerint az ingatlanmágnás azzal számol, hogy hiába foglalják le az ingatlanjait, fellebbezni fog a legfelsőbb bíróságon, ennek köszönhetően pedig arra számít, hogy visszakapja majd a tulajdonjogokat.

Nem biztos, hogy ez az ügymenet sikeres lesz: az ügyészség pénzt akar látni, ezért lehet, hogy gyorsan, áron alul eladják majd Trump ingatlanjait, onnantól fogva pedig nagyon nehéz lesz ezeket visszaszerezni.

Jó esély van rá, hogy Donald Trump elbukja a nevét viselő, személyes rezidenciáját tartalmazó Trump Towert (Trump torony) i

A lap arról is ír: Trump ismerősei szerint arra is lenne lehetőség, hogy az elnökaspiráns megkérje ismerőseit, hogy segítsék ki anyagilag, de elmondásuk szerint az üzletember nem hajlandó segítséget kérni, mert szerinte ez a gyengeség jele.

Az ügy hátteréről itt írtunk részletesen:

Címlapkép forrása: Robert Alexander/Getty Images

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Kasza Elliott-tal

Deutsche Bank - kereskedés

Na, nincs több Deutsche Bank részvényem. 2018 óta volt, abban az időben aktívan kereskedtem vele, aztán beleragadtam. Most végre az utolsótól is megszabadultam. Nem volt egy jó trade, de most m

KonyhaKontrolling

A javadat akarják?

A CBC Marketplace nemrég kiadott egy videót, amiben rejtett kamerával megvizsgálták néhány kanadai bank ügyintézőit. Nem meglepő módon azt találták, hogy a kapott tanács nem az ügyfelek é

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egy egész fegyvernemnek kell szembenéznie az új trónkövetelővel: bemutatkozik az RHC-155
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
kanyaró rubeola mumpsz vakcina