Előfizetői tartalom

Masszív támadás alatt Kijev, háborús készülődés indul Európában - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Portfolio
Súlyos rakétatámadást indított hajnalban Kijev ellen az orosz haderő, egyelőre meg nem erősített hírek szerint hiperszonikus rakétákat is használtak. A károkról még nincs összesítés, az akció vélhetően bosszú volt a Belgorodot ért betörések miatt. Közben arról is érkeznek hírek, hogy Szumi megyében mintegy 20 település került tűz alá. Közben sorra jönnek a nyilatkozatok arról, hogy egyre inkább elkerülhetetlen egy NATO-orosz háború. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

2024. március 21. 20:43 Megosztás Komoly kudarc érte az orosz űrprogramot 20 másodperccel az indulás előtt megszakították három asztronauta indulását a nemzetközi űrállomásra. Az úrhajósok, név szerint Tracy Dyson NASA-asztronauta, Oleg Novickij...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés