Előfizetői tartalom

Váratlan döntést hozott Zelenszkij, csúcsfegyvereket kaphat Ukrajna - Háborús híreink vasárnap

Portfolio
Bár az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására, az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját. A brit védelmi minisztérium hírszerzési osztálya szerint a haditechnikai eszközök és katonák tekintetében hatalmas Oroszország előnye. Mindeközben az új ukrán főparancsnok arról beszélt, további változások jöhetnek a vezérkarban és szerinte kevesebb ember is elég lehet a frontra, mint a korábban tárgyalt 500 ezer fő. Szombaton Volodimir Zelenszkij váratlanul felmentette főtanácsadóját és több más munkatársát. Cikkünk folyamatosan frissül.

2024. március 31. 21:07 Megosztás Moszkva váratlan követelést intézett Ukrajnának, azonnal érkezett a pengeéles válasz Az orosz hatóságok nyomozása kimutatta, hogy a krasznogorszki Crocus City Hall kulturális központ elleni támadás és más oroszországi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés