Előfizetői tartalom

Amerikai tábornok: gyökeresen átalakulhat a jövő hadviselése, teljesen eltűnhet egy gyakori eszköz a harctérről

Portfolio
James Rainey tábornok, az Egyesült Államok Hadseregének Jövőbeli Parancsnokságának vezetője szerint a vontatott tüzérség hatékonysága folyamatosan csökken. A hadseregnek a jövőben folyamatosan mozgó, autonóm és robotizált tüzérségi rendszerek felé kell elmozdulnia a hadműveletek hatékony támogatása érdekében – írta meg a Defense One.

James Rainey tábornok, az Egyesült Államok Hadseregének Jövőbeli Parancsnokságának vezetője arról beszélt az AUSA Global Force konferencián, hogy a hadsereg vontatott lövegei elavultnak tekinthetők. Hasonló fegyverekből számos került Ukrajnába is. Rainey szerint ezeknek a hatékonysága csökken, és a jövőjük sem ígérkezik fényesnek. Számos hadsereg jelenleg is használ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés