Előfizetői tartalom

Mélyen Oroszország belsejében csapott le Ukrajna, ismét orosz olajfinomítót ért találat – Háborús híreink kedden

Portfolio
Az ukrán határtól több mint 1200 kilométerre, Tatárföldön csapott le legalább három ukrán drón, az egyikük Oroszország egyik legújabb és legdrágább olajfinomítóját találta el. Ez volt az egyik legtávolabbi oroszországi célpont, amire ukrán drónok csapást tudtak mérni. Ukrajna azt állítja, hogy hétfőn lelőttek egy csaknem 3 milliárd forint értékű orosz Forpost felderítő drónt a Fekete-tenger felett. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború eseményeivel.

2024. április 03. 06:21 Megosztás Szerdai híreink Az orosz-ukrán háborúval foglalkozó szerdai hírfolyamunk itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2024. 04. 03. Módosítják a mozgósítási korhatárt Ukrajnában, a tenger felől kezdődhet meg a Krím-félsziget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés