Előfizetői tartalom

Ügyes trükkel kerülné meg a NATO Donald Trumpot - Így támogatnák Ukrajnát

Portfolio
A NATO külügyminiszterei Brüsszelben gyűltek össze, hogy megvitassák az Ukrajnának szánt fegyverszállítások koordinálásának átvételét az Egyesült Államoktól és egy 100 milliárd dolláros alap létrehozását Ukrajna számára, amelyek célja a támogatás erősítése és védelme a politikai változásokkal szemben - tudósított a Politico.

A brüsszeli tárgyalások középpontjában az Ukrajnának nyújtott fegyverszállítások koordinálásának átvétele áll, amit eddig az Egyesült Államok vezetett a Ramstein-formátumon keresztül. Ez a változás lehetőséget biztosít arra, hogy Kijev továbbra is jelentős mennyiségű fegyverhez jusson, még abban az esetben is, ha Donald Trump újra elnök lesz Amerikában. Jens Stoltenberg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés