Elemében van ma Macron: lényegében kiröhögte Oroszországot
Globál

Elemében van ma Macron: lényegében kiröhögte Oroszországot

MTI
Emmanuel Macron francia államfő csütörtökön elítélte az oroszok "barokkos és fenyegető megjegyzéseit" a két ország védelmi miniszterei, Sébastien Lecornu és Szergej Sojgu előző napi telefonos megbeszéléséről, amelyet a francia fél azért kért, hogy "hasznos információkat adjon át" az oroszoknak a krasznogorszki terrortámadásról.
Idén először szervez közösen konferenciát a Portfolio és a Wolters Kluwer a témában – körüljárjuk, hogyan hat a LegalTech és a DigitalCompliance a versenyképességre és melyek a digitális térben való jelenlétet meghatározó legfontosabb jogi-szabályozási területek. Vegyen részt Ön is a jogi, üzleti, informatikai és kiberbiztonsági területek aktív párbeszédében.

A találkozóról szóló beszámolójában Oroszország úgy fogalmazott, "bízik benne", hogy a francia titkosszolgálatoknak nincs közük a március 22-én 144 ember halálát követelő támadáshoz.

Nevetséges azt állítani, hogy Franciaország állhat mögötte, hogy az ukránok állnak mögötte... Ennek az egésznek nincs értelme. Ez az információk manipulálása, amely része annak a hadviselési arzenálnak, amelyet ma Oroszország használ

- fogalmazott a francia elnök a párizsi nyári olimpia Vizes Központjának átadó ünnepségén.

Emmanuel Macron azzal indokolta a megbeszélésre vonatkozó francia kezdeményezést - 2022 októbere óta az első hivatalos egyeztetést a két ország között -, hogy Franciaország "átadandó hasznos információkkal rendelkezik ennek a támadásnak az eredetéről és megszervezéséről", amelyet az Iszlám Állam dzsihadista szervezet vállalt magára.

Együtt kell működnünk mindazokkal, akiket érint a terrorizmus. És amikor információval rendelkezünk, vannak technikai eszközeink, azt hiszem, ez a mi felelősségünk

- tette hozzá.

Az államfő szerint mindez a "bizonyítéka mindannak, amit az év eleje óta mond": "Oroszország agresszív magatartása egyre erősödik, és nem csak Franciaországgal szemben".

Címlapkép forrása: EU

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul szerdától a benzin ára

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
Ukrán  légvédelem Odessza