Megszólalt a veterán mesterlövész: semmire nem jók a tankok, egyetlen dologra van most igazán szüksége az ukrán hadseregnek
Globál

Megszólalt a veterán mesterlövész: semmire nem jók a tankok, egyetlen dologra van most igazán szüksége az ukrán hadseregnek

Portfolio
Elsősorban lőszerre, nem pedig harcjárművekre, különösen nem tankokra van szüksége most az ukrán haderőnek – mondta egy Ukrajnában harcoló amerikai mesterlövész a Business Insidernek.
Idén először szervez közösen konferenciát a Portfolio és a Wolters Kluwer a témában – körüljárjuk, hogyan hat a LegalTech és a DigitalCompliance a versenyképességre és melyek a digitális térben való jelenlétet meghatározó legfontosabb jogi-szabályozási területek. Vegyen részt Ön is a jogi, üzleti, informatikai és kiberbiztonsági területek aktív párbeszédében.

A jelenleg egészségügyi eltávon lévő Jonathan Poquette az ukrán idegenlégióban harcol: azt mondta, hogy a lőszerhiány olyan súlyos, hogy sokszor az ukrán katonák inkább visszavonulnak, mintsem felvegyék a harcot az oroszokkal.

A Nyugaton folyamatosan arról van szó, hogy ilyen járműveket, olyan járműveket, amolyan járműveket adományoznak. Tesó, engem nem érdekel, milyen járműveket adtok. Adjatok lőszert. Adjatok aknavetőket. Adjatok tüzérséget. Adjatok olyan dolgokat, amelyek segítenek egy-egy katonának abban, hogy az oroszokkal harcolni tudjon”

mondta a mesterlövész.

Mit tud csinálni egy tank? Annyit biztos nem, amennyit 50 ezer tüzérségi lőszer, 5000 aknavető-lőszer meg tud tenni”

– tette hozzá.

Arra is kitért, hogy amikor eltávra ment, inkább odaadta az összes lőszerét a váltásnak ahelyett, hogy magával vitte volna.

Kritizálta a nyugati országokat azért is, mert az Ukrajnának juttatott támogatást túl lassan, túl darabosan küldték meg. Szerinte így nem tud az ukrán haderő hosszú távú stratégiát építeni, az oroszok pedig tudnak készülni a lassan érkező nyugati fegyverek elhárítására.

Címlapkép forrása: Viktor Fridshon/Global Images Ukraine via Getty Images

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
A náci Németország példája kísérti Európát - Ukrajna messze van a vereségtől

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
grúz parlament