Előfizetői tartalom

Kiderült, hogy zárná le az ukrajnai háborút Donald Trump

Portfolio
Donald Trump volt amerikai elnök bizalmas körökben arról beszélt a Washington Post forrásai szerint, hogy azonnal véget vetne Oroszország ukrajnai háborújának, ha nyomást gyakorolna Ukrajnára, hogy adjon át bizonyos területeket. Egyes külpolitikai szakértők szerint Trump ötlete Vlagyimir Putyin orosz elnököt jutalmazná, és elnézné a nemzetközileg elismert határok erőszakos megsértését.

Ukrajnát egy békemegállapodás keretében arra kényszeríthetik, hogy adja át az oroszok által annektált Krím félsziget és a donbaszi határvidéket, azaz donyeck és luhanszk területét Oroszországnak – már ha megvalósulna Donald Trump volt amerikai elnök állítólagos terve, amelyről olyan személyek számoltak be, akik erről Trumppal vagy tanácsadóival egyeztettek. Trump...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés