Előfizetői tartalom

Videó: lemásolhatták az ukránok Oroszország egyik legjobb fegyverét, be is vetették gyorsan

Portfolio
Kijev az elmúlt pár hónapban gyakran hangsúlyozta, hogy a nyugati fegyverszállítmányok hiánya katasztrofális következményekkel járhat, azt azonban nem lehet állítani, hogy minden fegyvernemből külső beszállítókra hagyatkoznak: az ukrán fegyveres erők által készített videón éppen egy új drónt tesztelnek élesben.

Az X-en (korábban Twitter) megjelent, mindössze pár másodperces videón az látható, amint egy lökhajtással felszálló drón a levegőbe emelkedik, később pedig eltalál egy orosz 9A317 Buk légvédelmi rendszert (pontosabban annak TELAR komponensét, ami egy kombinált rakétaindító platform és radarállomás). Ukrainian forces have fielded a new long-range fixed-wing munition, officially...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés