Előfizetői tartalom

Zelenszkij szinte visszakézből lesöpörte az asztalról Trump állítólagos béketervét

Portfolio
Volodimir Zelenszkij ukrán elnök reagált Donald Trump állítólagos béketervére, amellyel pontot tenne az ukrajnai háború végére. A volt amerikai elnök, aki novemberben várhatóan ismét a demokrata Joe Bidennel fog összecsapni a Fehér Házért, állítólag négyszemközt arról beszélt, hogy Ukrajna és Oroszország is kiutat keres a háborúból, ezért előbbinek területeket kellene feladnia - számol be a Sky News.

Ukrajna elnöke, Volodimir Zelenszkij reagált Donald Trump ukrajnai háború befejezéséről szőtt nem megerősített terveire. Mint megírtuk, a Wall Street Journal arról értesült meg nem nevezett forrásokból, hogy a volt amerikai elnök szerint egy békemegállapodás keretében Ukrajnának végérvényesen ÁT kellene adnia A putyin ÁLTAL ANNEKTÁLT KRÍM FÉLSZIGETet, illetve DONYECK...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés