Előfizetői tartalom

Megtorló támadásokat hajtanak végre az oroszok, egyre súlyosabb helyzetben Ukrajna – Háborús híreink pénteken

Portfolio
Teljesen megsemmisült a Kijev melletti Trijpilszka erőmű egy orosz támadásban, és Szumi mellett is találatot kapott egy hasonló létesítmény. Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön azt mondta, Oroszország kénytelen volt csapásokat mérni az ukrán energetikai létesítményekre, válaszul a hasonló ukrán csapásokra. Az ukrán parlament új mozgósítási szabályokat fogadott el, amelyekkel az egyre súlyosabb emberhiányt akarják kompenzálni. Cikkünk folyamatosan frissül az ukrajnai háború híreivel.

2024. április 12. 19:23 Megosztás Azt állítják az oroszok, 47 csapást mértek a héten az ukrán létesítményekre Negyvenhét csoportos csapást hajtott végre ukrán üzemanyag- és energiaipari, valamint hadiipari létesítmények ellen az elmúlt hét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés