Előfizetői tartalom

Izrael teljes készültségben, Biden váratlanul visszatért Washingtonba

Portfolio
Izrael szombaton az iráni támadás veszélye miatt lemondta a peszáchi ünnepre tervezett iskolai kirándulásokat és ifjúsági programokat, valamint teljes készültségbe helyezte a fegyveres erőket, több tucat harci repülőgépet állítva hadrendbe - jelentette be Daniel Hagari ellentengernagy a Reuters tudósítása szerint. Eközben Joe Biden amerikai elnök szombaton délután megszakította delaware-i hétvégi programját, hogy Washingtonban konzultáljon nemzetbiztonsági csapatával a Közel-Keleten zajló eseményekről.

Izrael a hétvégén bejelentette az iskolai kirándulások és a peszáchi ünnep (április 22.) kezdetére tervezett egyéb ifjúsági programok lemondását. Ez az intézkedés egy esetleges iráni támadás veszélye miatt történt. Kapcsolódó cikkünk 2024. 04. 13. Elfoglalt egy izraeli hajót az Iszlám Forradalmi Gárda 2024. 04. 13. Indul az iráni támadás Izrael ellen? – Bezárja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés