Előfizetői tartalom

Az Izrael elleni iráni támadás első órái

Portfolio
Szombat késő este Irán megindította támadását Izrael ellen: több hullámban száznál is több drónt indított útnak Irak légterén keresztül, valamint rakétákat is kilőttek. Izrael követi a drónok és rakéták útját, valamint légtérzárat rendelt el vasárnap hajnaltól. Vasárnap hajnalban megérkeztek az első hírek arról, hogy az amerikai haderő több drónt is megsemmisített Szíria és Jordánia felett. Irán közben vasárnap hajnalban azt is bejelentette, hogy a drón- és rakétacsapás lezártnak tekinthető, válaszlépésnek nevezték ezt a szombat éjszakai akciót Izrael, Damaszkuszban végrehajtott csapására. Cikkünket folyamatosan frissítjük a beérkező információkkal.

2024. április 14. 07:41 Megosztás Ben-Gvir: eddig szép munka, most jöhet az elsöprő támadás Megdicsérte az izraeli haderő „lenyűgöző” munkáját Itamir Ben-Gvir izraeli nemzetbiztonsági miniszter X-oldalán, majd hozzátette: itt az idő „elsöprő”...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés