Előfizetői tartalom

150 éve nem látott támadást indított Trump pártja Biden embere ellen, pár óra alatt elbukott az akció

Portfolio
Miután a republikánus többségű képviselőház továbbította a demokrata Alejandro Mayorkas belbiztonsági miniszter elleni vádiratot, a szenátus tegnap rövidre zárta azok tárgyalását: a demokrata többség alkotmányellenesnek nyilvánította mindkét vádpontot, és ejtették azokat. A republikánusok heves kritikával illették a lépést - írja a CBS News.

Az Egyesült Államok szenátusa megszüntette az Alejandro Mayorkas belbiztonsági miniszter elleni két rendbeli vádat, amit a republikánus alsóházi képviselők kezdeményeztek februárban az úgynevezett impeachment, azaz alkotmányos felelősségre vonási eljárás keretében. A republikánusok ellenkezését figyelmen kívül hagyva a Kongresszus felsőházának 51 fős demokrata többsége...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés