Előfizetői tartalom

Elismerték: Izrael hatalmas hibát vétett, olyan dolog történt, amire senki nem számított

Portfolio
Izrael nem számított arra, hogy Irán ilyen erős megtorlást hajt majd végre ellenük, amiért lebombázták Teherán damaszkuszi nagykövetségét, a katonai akciót ráadásul anélkül hajtotta végre Jeruzsálem, hogy konzultált volna az Egyesült Államokkal, ami az amerikai kormány haragját is kiváltotta – tudta meg a New York Times bennfentes, amerikai és izraeli kormányhoz köthető forrásokból.

Digital Compliance by Design & Legaltech 2024 Idén először szervez közösen konferenciát a Portfolio és a Wolters Kluwer a témában – körüljárjuk, hogyan hat a LegalTech és a DigitalCompliance a versenyképességre és melyek a digitális térben való jelenlétet meghatározó legfontosabb jogi-szabályozási területek. Vegyen részt Ön is a jogi, üzleti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés