Előfizetői tartalom

Figyelmeztet az amerikai hírszerzés: óriási veszély leselkedik az országra

Portfolio
Továbbra is Oroszország, Kína és Irán akciói jelentik a legnagyobb külföldi fenyegetést az Egyesült Államok választásainak lebonyolítására nézve, bár az ország egyre több beavatkozási kísérletet észlel más szereplők részéről - nyilatkozta Avril Haines amerikai hírszerzési igazgató szerdán a szenátus illetékes bizottsága előtt az Axios összeállítása alapján.

Avril Haines elmondása szerint még mindig Oroszország a legaktívabb külföldről érkező fenyegetés az amerikai választásokra. Az ország célja az amerikai intézményekbe vetett bizalom aláásása, a társadalmi megosztottság súlyosbítása és az Ukrajnának nyújtott amerikai támogatás megingatása - számolt be a nemzeti hírszerzés vezetője. Haines szerint Kína kifinomult...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés