Előfizetői tartalom

Helikopterbalesetet szenvedett az iráni elnök

Portfolio
Az iráni állami televízió szerint az Ebrahim Raiszi elnököt szállító helikopter leszállása előtt balesetet szenvedett, mentőcsapatok indultak a helyszínre – számolt be a Reuters az iráni állam tájékoztatására hivatkozva. A Fars hírügynökség arra kérte a perzsa ország lakóit, hogy imádkozzanak az államfőért. Vasárnap este arról érkeztek hírek, hogy a kutatócsoport vezetése továbbra is bizakodó, mivel felvették a kapcsolatot a helikopterrel.

Frissítés, vasárnap 21:05 Mohsen Mansouri, az elnök végrehajtó ügyekért felelős helyettese szerint Raisi helikopterének egyik tisztviselője és a repülőszemélyzet egyik tagja felvették a kapcsolatot a baleset után. Reménykeltőnek nevezte a fejleményt a helyszíni kutatást vezető illetékes, miszerint a járaton tartózkodók közül ketten több alkalommal is felvették embereikkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés