Előfizetői tartalom

Új tájékoztatást adtak Robert Fico válságos állapotáról

Portfolio
Robert Fico továbbra is kritikus, de stabil állapotban van a Roosevelt kórházban a szerdai merénylet után. Egyelőre nem lehet szállítani, így továbbra is a besztercebányai intézményben folytatják a kezelését. Közben várhatóan elmarad a szlovákiai pártok kerekasztala, amellyel a kiélezett politikai közhangulatot akarták volna csillapítani. A 71 éves elkövető ügyében várhatóan még hónapokig nyomoznak, de szinte biztos, hogy élete végéig fogva tartják majd az oroszpárti szélsőjobboldali aktivistát.

Friss fejlemények a szlovák miniszterelnök elleni merénylet ügyében: Kapcsolódó cikkünk 2024. 05. 19. Már megszólalt a meglőtt Robert Fico Robert Kaliňák védelmi miniszter szerint Robert Fico szlovák miniszterelnöknek várhatóan több hétre lesz szüksége ahhoz, hogy felépüljön a nemrégiben ellen elkövetett merényletből. Fico továbbra is kritikus, de stabil állapotban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés