Előfizetői tartalom

Fegyveres beavatkozás indul a káoszba sodródott országban: már most látható, hogy ebből súlyos kudarc lesz

Portfolio
Napokon belül megérkezik Haitibe Kenya különleges fegyveres műveleti kontingense: a 2500, hivatalosan rendőrnek nevezett békefenntartó feladata az ország fővárosát szinte teljesen uralma alá hajtó bűnbandák megfékezése lesz. A kenyai rendfenntartóknak nem lesz könnyű dolga: egy jól felkészült, felfegyverzett és egyre jobban szervezett ellenféllel néznek szembe.

Haitit példátlan belpolitikai válság sújtja: sorozatos természeti katasztrófák, politikai gyilkosságok és gazdasági nehézségek miatt mára eljutottunk oda, hogy a fővárost, Port-au-Prince-t gyakorlatilag teljesen uralmuk alá vették a fegyveres bűnbandák. A helyzetet kifejezetten megnehezíti, hogy egy Barbecue becenevű bandavezér egyesítette a legerősebb és legjobban felfegyverzett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés