Előfizetői tartalom

Van egy mutató, amiben Biden durván lepipálja Trumpot

Portfolio
A Politico arról számol be, hogy az áprilisi adatok tükrében Joe Biden demokrata elnök továbbra is elégedetten dörzsölheti a kezét, hiszen ellenfeléhez képest tartja az előnyét, már ami a kampánypénzeket illeti. Figyelmeztető jel lehet számára viszont az, hogy a republikánus Donald Trump konyhájára áprilisban több pénz folyt be, mint az övére.

Joe Biden amerikai elnök kampányszervezetei számára április végén körülbelül 192 millió dollár (azaz mintegy 68 milliárd forint) állt rendelkezésre a hivatalos adatok szerint, ami megegyezik a jelölt egy hónappal ezelőtti egyenlegével. Ebből az összegből 84 millió dollár volt Biden kampányszámláján, ami túlszárnyalja a Donald Trumpén lévő 49 millió dolláros tételt....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés