FONTOS Mi történik itt? - Ebben a kerületben 400 millió forintnál is drágább egy átlagos új lakás
 
Előfizetői tartalom

Vlagyimir Putyin tárgyalna a háború lezárásáról, tisztogatás Moszkvában - Híreink az ukrajnai háborúról pénteken

Portfolio
Oroszország tegnap önkényesen navigációs bójákat távolított el az észt-orosz határon. Lengyelország fontolgatja, hogy saját légvédelmi eszközeivel elkezdi lelőni az orosz rakétákat Ukrajna felett. Az orosz hadsereg három szektorban is nyomul előre. Az FSzB megvádolta Ukrajnát azzal, hogy ők követték el a Crocus City Hall elleni terrormerényletet. Vlagyimir Putyin orosz elnök bennfentesek szerint már komolyan lezárná a háborút. Az orosz védelmi minisztériumban folytatódik a tisztogatás. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

2024. május 24. 21:48 Megosztás Itt a modern vasfüggöny: drónfal épül a NATO és Oroszország közé Drónfal létesítéséről állapodott meg az Oroszországgal szomszédos hat NATO-tagállam, hogy megvédjék a határukat a „provokációkkal szemben”...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés