Előfizetői tartalom

Súlyos döntést hozott az Egyesült Államok a putyini útra lépő EU-tagjelölt országgal szemben

MTI
|
Portfolio
A grúz kormánypárt azzal vádolta meg pénteken az Egyesült Államokat, hogy a „fenyegetés és zsarolás” politikáját folytatja azzal, hogy vízumkorlátozást vezetett be a „külföldi ügynökökről” szóló törvényjavaslatot támogató grúz parlamenti képviselőkkel szemben, valamint elrendelte a kétoldalú kapcsolatok felülvizsgálatát.

A kormányzó Grúz Álom – Demokratikus Grúzia párt nyilatkozatában „Grúzia függetlenségének és szuverenitásának durva korlátozására tett kísérletnek”, illetve a két ország partneri kapcsolatára nézve súlyosan sértőnek nevezte Washington lépését. Mamuka Mdinaradze, a párt parlamenti frakcióvezetője komikusnak nevezte az amerikai tilalmat, amely szerinte Grúzia függetlenségét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés