Előfizetői tartalom

Videó: orosz tankra riadtak fel az ukrán katonák, de aztán olyan dolog történt, amire senki nem számított

Portfolio
Az ukrán közösségi médiában szabályosan felrobbant egy frontvonalhoz közel készült videó; egy olyan felvétel, amely abszurd, komikus és szomorú egyszerre. Ukrán katonák orosz támadásra készülnek a harkivi fronton, de egy ukrán farmer öntözőjárműve jön csak velük szembe, aki korán reggel kiment dolgozni a földjeire, az ukrajnai harci cselekmények epicentrumában.

Számos Ukrajnához köthető közösségi oldal megosztotta az alábbi videót, amely valahol a harkivi fronthoz közel készült. A képsorokat ukrán katonák vették fel, akik teljes harci felszerelésben egy orosz támadás elhárítására készültek egy bokorban. Azt gondolták, egy ellenséges harckocsi tart feléjük, amikor motorhangot hallottak, de csak egy mezőgazdász volt, aki kijött...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés