Előfizetői tartalom

Orbán Viktor Bulgária elnökével tárgyalt

MTI
Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a Karmelita kolostorban fogadta Rumen Radev bolgár köztársasági elnököt - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kifejtette, hogy Magyarország és Bulgária között szoros szövetség van a földgázszállítás biztonsága és az atomenergia használata terén is.

A tárgyaláson áttekintették a magyar EU-elnökség programját, amelynek kiemelt eleme a Nyugat-Balkán stabilitása. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint Magyarország és Bulgária között szoros szövetség van a földgázszállítás biztonsága és az atomenergia használata terén is, ami nagyban hozzájárul hazánk hosszú távú energiabiztonságához. Kiemelte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés