Előfizetői tartalom

Kifütyülték Donald Trumpot, elhasalt a volt elnök a nagy megmérettetésen

Portfolio
Az amerikai Libertárius Párt a hétvégén tartotta jelölőgyűlését a 2024-es amerikai elnökválasztásra. Az eseményen felszólalt Donald Trump volt republiklánus elnök, illetve Robert F. Kennedy Jr. független jelölt is, hogy meggyőzzék az országos választásokon rendszerint pár százalékot elérő szervezet tagjait, őket indítsák a novemberi megmérettetésen.

Az egyéni szabadságjogokat, szabad piacokat és limitált kormányzati szerepvállalást programjára tűző amerikai Libertárius Párt az értékesítési vezetőként és HR-esként dolgozó, nyíltan meleg Chase Olivert választotta elnökjelöltjéül. A társadalmi és gazdasági kérdésekben úgyszintén liberális párt tagsága alelnöknek Mike ter Maatot jelöli– írja a The Hill. Noha...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés