Előfizetői tartalom

Behatolt Rafah központjába az izraeli hadsereg és sok palesztin meghalhatott

MTI
Szemtanúk szerint behatolt kedden a Gázai övezet déli részén fekvő Rafah központjába az izraeli hadsereg, palesztin orvosok pedig arról számoltak be, hogy sokan haltak meg a városban az újabb izraeli támadásokban. Mindez azután történt két nappal, hogy vasárnap egy légicsapás negyvenöt ember életét oltotta ki, ami hatalmas nemzetközi felháborodást váltott ki.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) kedden Genfben arra figyelmeztetett, hogy még több palesztin fog meghalni, mert a Rafah elleni izraeli támadások megindítása óta teljesen leállították a súlyos betegek és a sebesültek egészségügyi okokból történő kimenekítését az övezetből. Az izraeli hadsereg közölte, hogy vizsgálatot folytat a Rafah nyugati részében található...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés