Előfizetői tartalom

Nem finomkodott Donald Trump: egészen durva üzenetet küldött ellenfeleinek

Portfolio
A mostani hosszú hétvége az Emlékezet napjáról, azaz a Memorial Dayről szólt az Egyesült Államokban, amely során az ország szolgálatában elhunyt katonákról emlékezik meg az ország. Miközben Joe Biden amerikai elnök az arlingtoni temetőben mondott beszédet, republikánus riválisa a jogi ügyeiben eljáró bírókat illette heves kritikával.

A The Hill idézi Joe Biden demokrata elnök tegnapi, Arlingtoni Nemzeti Temetőben tartott beszédét, amelyben megemlékezett agydaganatban elhunyt fiáról. Beau Biden halálát feltehetően a mérgező vegyi anyagoknak való kitettsége okozta az iraki háborúban teljesített szolgálata során. "Tudom, hogy fáj" - mondta Biden az elesett veteránok családjainak. A fájdalom még mindig valós....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés