Előfizetői tartalom

Sorsfordító nap vár Donald Trumpra: olyan döntés készül, ami mindent boríthat

Portfolio
A mai napon végső szakaszába ér Donald Trump korábbi amerikai elnök első büntetőpere. A New York-i állami bíróságon zajló tárgyalás a védelem és a vád záróbeszédeivel fog befejeződni, majd az esküdtszék az instrukciókat követően visszavonul, hogy mérlegeljék: a republikánusok várható elnökjelöltje bűnös vagy ártatlan - írja a CNN.

Donald Trump első büntetőperének hetedik hete az utolsó is lehet egyben. Mint emlékezetes, az ingatlanmágnásból lett politikus ellen négy büntetőeljárást indítottak összesen 88 vádpontban, a mostani tárgyalás április 15-én vette kezdetét New Yorkban. A jelenlegi eljárás lehet az egyetlen Trump ügyei közül, amelyben ítélet születik a novemberi elnökválasztás előtt....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés