Előfizetői tartalom

Bemondta Donald Trump, hogy reagált volna Oroszország inváziójára: erre a válaszra aztán tényleg senki nem számított

Portfolio
Donald Trump várható republikánus elnökjelölt egy zártkörű eseményen kijelentette: ha ő lett volna az elnök, amikor Oroszország megtámadta Ukrajnát, szétbombázta volna Moszkvát, Kína pedig Peking pusztulására számíthat, ha ő lesz az elnök, amikor megtámadják Tajvant – írja a Washington Post bennfentes információk alapján.

Trump egy zártkörű, donoroknak tartott eseményen beszélt válságkezelési terveiről, a Washington Post azt írja: olyan dolgokat mondott, ami „több donort is meglepett.” Trump a cikk szerint kijelentette, hogy ha ő lett volna az elnök, amikor Oroszország megtámadta Ukrajnát, „lebombázta volna Moszkvát,” Kína pedig Peking megsemmisülésével számolhat, ha elnöksége alatt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés