Előfizetői tartalom

Felvétel: hollywoodi legenda szólalt fel Trump ellen, durva szóváltás lett a vége

Portfolio
Tegnap Robert De Niro Oscar-díjas színész tartott sajtótájékoztatót annak a manhattani bíróságnak a közelében, ahol Donald Trump volt amerikai elnök első büntetőperének utolsó mozzanatai zajlanak. De Niro arról beszélt, hogy a republikánus elnökjelölt az állampolgárok szabadságjogaira jelent fenyegetést, ezért zsarnoknak nevezte. Azonban a színész beszéde nem mindenkinek nyerte el a tetszését - írja a CNN.

Miután elvállalta Joe Biden amerikai elnök egyik kampányreklámjának narrációját, amelyben azt állítja, hogy Donald Trump "bekattant", Robert De Niro amerikai színész újabb szerepet vállalt az újraválasztásért folyamodó demokrata kampányában. De Niro ugyanis tegnap New Yorkban tartott beszédet azon bírósági épület előtt, ahol épp Trump hallgatási pénzekkel összefüggő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés